COVID PROTOKOL ZA DERIVAT #02

OSTANIMO ODGOVORNI - POŠTUJMO PREPORUKEPREMA SVIM POKAZATELJIMA TRENUTNO STANJE POKAZUJE DA OKUPLJANJA NA OTVORENIM PROSTORIMA UZ POŠTIVANJE PREPORUKA NE PREDSTAVLJAJU RIZIČNO PONAŠANJE


Kako bismo očuvali vlastito zdravlje i zdravlje naših građana kao i zdravstveni sustav RH poštujmo jednostavna ali ozbiljna pravila igre u situaciji ugroze koronavirusom.


Rizičnim skupinama te osobama koje osjećaju zdravstvene tegobe ne preporuča se posjet programu.


Koordinacija publike i postav prostora prilagođen je uputama stručnih službi RH.

Prostor je open air, veći od 1000m2, a broj ulaznica ograničen je na 500


- poštujmo razmak od 1.5m s osobama s kojima nismo u svakodnevnom kontaktu

- izbjegavajmo međusobne dodire i pozdravljajmo se s udaljenosti

- kretanje u prostoru ograničimo na nužno, odaberimo mjesto za sebe i svoje društvo i ne gurajmo se ispred pozornice (pozornica, razglas i rasvjeta su takve snage, veličine i kvalitete da je užtak praćenja programa zagarantiran s bilo kojeg mjesta u prostoru)

- prilikom odlaska na šank i wc poštujmo regulaciju pristupa i ne gurajmo se

- nakon dodirivanja površina koristimo dezinfekcijska sredstva koja su dostupna i raspoređena u prostoru

- koordinacija pristupa šankovima i wc - ima je regulirana ogradama. Ne gurajmo se kod čekanja na pristup ograđenoj pristupnoj liniji. Poštujmo protokol ulaska i izlaska jedan po jedan, poštujmo upute osiguranja i djelatnika festivala koji koordiniraju pristupne procese.

- prilikom kupnje ulaznice prvo dezinficirajmo ruke te ispunimo evidencijski list (ime i prezime, kontakt) koji služi isključivo za potrebe epidemioloških službi

- ulazimo i izlazimo iz prostora jedan po jedan poštujući preporučeni razmak


Obratite pažnju na skicu za lakše snalaženje u koordinaciji prostora (skica je informativna i aproksimativna je u odnosima veličine objekata u prostoru)